Rekisteröintisopimus

KESKUSTELUFOORUMIN KÄYTTÖEHDOT:
Nämä käyttöehdot koskevat Tampereen Vihurin keskustelufoorumin rekisteröityneitä käyttäjiä. Rekisteröitymällä keskustelufoorumille sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

REKISTERÖITYMINEN
Vihurin foorumille sallitaan rekisteröityminen vain Vihurin jäseniltä. Jäsenyys tarkastetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Pääset käyttämään tunnustasi vasta, kun ylläpito on tarkistanut jäsenyytesi ja aktivoinut käyttäjätunnuksesi. Uudet jäsenet: tunnuksesi aktivoidaan vasta, kun tieto maksetusta jäsenmaksusta on foorumin ylläpidolla.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tunnuksesi on aktivoitu ja pääset käyttämään foorumia tunnuksillasi. Foorumille kirjoittaminen ja foorumin täydet lukuoikeudet ovat vain rekisteröityneillä jäsenillä.

Rekisteröityessäsi voit valita itsellesi haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla jatkossa kirjaudut foorumille sisään. Foorumin keskusteluissa esiinnytään omalla nimellä, joka annetaan rekisteröitymisen "Koko nimi" -kohtaan.

Rekisteröityessäsi sinun tulee ilmoittaa myös oma toimiva sähköpostiosoite, johon käyttäjän tunnus ja salasana lähetetään. Myös tiedotuksia foorumiin liittyen voidaan tarvittaessa lähettää. Foorumille rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen.

KÄYTTÖ
Foorumilla käyttäydytään asiallisesti, hyvien tapojen ja netiketin mukaisesti eikä aloiteta tai jatketa asiattomia keskusteluja, jotka sisältävät loukkaavaa, sopimatonta, asiatonta tai muuten lainvastaisia tai keskustelua häiritseviä aiheita.

Keskustelun ylläpitäjillä on oikeus milloin tahansa poistaa, siirtää tai muokata keskusteluaiheita ja tarvittaessa myös poistaa tai muokata keskustelijoiden tunnuksia tai estää määrättyjen keskustelijoiden pääsyn foorumiin mikäli käyttäjät eivät ole noudattaneet esille tuotuja sääntöjä tai muuten niin parhaaksi katsoessaan. Häiriötä aiheuttavat keskustelijat voidaan poistaa välittömästi ja varoituksetta! Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan viesti-tietokantaan häiriöiden varalta.

Näitä käyttöehtoja voidaan tarvittaessa muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Mahdollisista muutoksista pyritään ilmoittamaan keskustelufoorumin jäsenille foorumin tai seuran nettisivuston kautta.