Tampereen Vihuri - foorumi

Arkisto => Retkimelonta -2006 => Aiheen aloitti: Jarkko Uitti - 03.05.06 - klo:12:02

Otsikko: 13.5 Hileretki Haukisaareen
Kirjoitti: Jarkko Uitti - 03.05.06 - klo:12:02
Perinteinen retkimelontakauden avaus jäiden lähdettyä. Lähtö 13.5 klo 14.00 vajalta. Melotaan vajalta Haukisaareen ja takaisin.

Vesi on vielä kylmää, joten varusteet ja vaihtovaatteet sen mukaan.

Yhteyshenkilöt Jarkko Uitti ja Pasi Leppänen.
Otsikko: Vs: Hileretki Haukisaareen 13.5 klo 14.00
Kirjoitti: Jarkko Uitti - 12.05.06 - klo:12:10
Sääennuste lupaa kovaa tuulta (9m/s), mutta onneksi sen suunta on etelästä.
Otsikko: Vs: Hileretki Haukisaareen 13.5 klo 14.00
Kirjoitti: Jarkko Uitti - 15.05.06 - klo:10:24
Iltapäivän hileretki venähti tuuliseksi yönyliretkeksi.

Melottiin kolmen melojan porukalla iltapäivällä Haukisaareen. Tuuli oli voimakasta, mutta etelän puolella, joten pääsimme liikkumaan melko suojaisissa vesissä. Makkaratulia valmistellessa tuuli kääntyi nopeasti länteen ja voimistui huomattavasti, jopa 10m/s. Haukisaaren perukassakin alkoi näkymään vaahtopäitä.

Ilta seurattiin tuulen kehitystä ja lopulta päätettiin jäädä yöksi saareen ja yrittää aamulla melontaa takaisin vajalle. Illan aikana käytiin tutustumassa Rustholliin ja läheiseen pizzapaikkaan, ja saunottiin.

Aamulla tuuli oli lounaan - lännen suunnalta, mutta ei niin voimakas kuin illalla. Rantoja seuraillen melottiin takaisin vajalle.
Otsikko: Vs: Hileretki Haukisaareen 13.5 klo 14.00
Kirjoitti: Pasi Leppänen - 17.05.06 - klo:10:06
           Hei vaan !
Tätä päivää odotin kuitenkin kovin innokkaasti,kauden avaus nässyllä on aina upea juttu!
Vajalta katselimme,kuinka vaahtopäät värittivät näsinselän pintaa.Minulle itäinen suunta ja haukisaari olivat ensikertani meloen.
Siis mukavaa kun sain jarkon ja hannan seurakseni retkelle.Tuuli mittarini lukemat olivat 9-10/ms puuskissa,no kohtahan haukisaarikin olikin edessämme.Hannan ja jarkon suunnitelmat muuttuivat,tuulen vielä kääntyessä vastaiseksi siis oli yöpyminen edessä mutta eihän se mitään,mukava ilta saunoessa ja onneksi eväistäni riitti kolmellekkin syötävää,täydennettyä pizzan kerat!
Päätimme aamulla ajoissa lähteä liikkeelle,mikä olikin hyvä ratkaisu.Vajalle saavuttiin taas yhden retken ja kokemuksien saatelemana.
Mukavaa oli terveisin  Pasi L