Kirjoittaja Aihe: Säilytyspaikka?  (Luettu 13078 kertaa)

Poissa Kai Kantoluoto

  • Jäsen
  • Viestejä: 1
Säilytyspaikka?
« : 23.01.07 - klo:15:41 »
Kun vaja on täynnä ja varausjonoa säilytyspaikoille on pitkälti... :-\
Onko tiedossa muita kelvollisia kajakinsäilytyspaikkoja Tampereen seudulla ???
Hinta/laatu/melomaanlähtö -suhde oltava kunnossa ;)

jukka

  • Vieras
Vs: Säilytyspaikka?
« Vastaus #1 : 23.01.07 - klo:20:05 »
Joskus oli puhetta että vajan pihaan hankittaisiin kontteja kajakkien säilytystä varten. Tietääkö kukaan onko tämä asia edennyt?

Jossakin täällä on kirjoiteltu myös Pyynikin rannassa trikootehtaan takana olevasta kaupungin omistamasta vajasta. Tietääkö joku tämän tilannetta? Taitaa olla purkutuomion kohteena! Kaupungin liikuntatoimesta kannattaa varmaan kysellä. Mitä enemmän kysellään niin varmaan sen parempi ja ottavat asian tosissaan.

Minulla taas on ongelmana kun tuli hankittua savolaismallinen soutuyksikkö, pituus 6,5m. Nyt tälle pitäisi löytää säilytyspaikka veden äärestä. Vinkkejä otetaan vastaan.

Poissa Hannu Kaukola

  • Jäsen
  • Viestejä: 67
Vs: Säilytyspaikka?
« Vastaus #2 : 25.01.07 - klo:11:25 »
Kaukajärvellä olevat kaksi kaupungin vajakoppia oli alunperin tarkoitus siirtää Rauhaniemeen Kaukajärven uuden vajarakennuksen valmistumisen myötä. Kävi kuitenkin ilmi, että uusi rakennus on liian pieni tamperelaisille vesiurheiluseuroille. Tämän takia Kaukajärvellä olevat kaksi koppia jäävät pysyväisratkaisuksi Kaukajärvelle.

Takon Soutajien omistama Hatanpään soutu- ja melontakeskus taitaa olla Tampereella ainoa säilytyspaikka savolaismalliselle soutuveneelle.

jukka

  • Vieras
Vs: Säilytyspaikka?
« Vastaus #3 : 25.01.07 - klo:17:16 »
Perusongelma tässä on varmaan se, millä saadaan nykyisessä vajassa olevat rajalliset kanoottipaikat aktiivikäyttäjien käyttöön (joihin viestiketjun aloittaja Kai (varmasti) lukeutuu), ei varastointiin. Muutama ehdotus johtokunnan mietittäväksi (huom. minulla on jo siellä paikka):

1. Kanoottipaikan hinta nostetaan kolminkertaiseksi (=Helsingin seurojen tasolle). Todennäköisesti vapautuu muutama paikka.
2. Kanoottipaikan hinta nostetaan kaksinkertaiseksi ja kanoottipaikan hintaan sisällytetään kaluston käyttömaksu. Tämä suosii aktiivikäyttäjiä jotka muutenkin maksavat molemmat maksut.
3. Kanoottipaikan haltijoille asetetaan melontavelvoite vähintään 10 kertaa kaudessa. Tämä on helppo tarkistaa vajakirjasta.
4. Niille jotka omistavat kanootin, mutta eivät halua meloa, voitaisiin hankkia edullisia varastointipaikkoja jostain muualta ei veden äärestä. Jostain teollisuushallin nurkasta tai Suomen maaseutu on täynnä EU-varoin kunnostettuja ja tyhjillään olevia latoja. Semmoisen varmaan saisi vuokrattua edullisesti.

Poissa Hannu Kaukola

  • Jäsen
  • Viestejä: 67
Vs: Säilytyspaikka?
« Vastaus #4 : 26.01.07 - klo:12:34 »
Kaivoin keskustelun tueksi parilta seuralta hintatiedot:
Saaristomeren melojat, Turku
Kanoottipaikkamaksu 70 euroa

Merimelojat, Helsinki
n.40-50 euroa (ei suoraan hinnastossa)
   

Vihurilla kanoottipaikkamaksu on ollut 33 euroa. Se että kanoottipaikan hintaan sisällytettäisiin kaluston käyttömaksu on mielestäni varteenotettava ajatus. Siltikään Vihurin maksu ei olisi vielä kuin Saaristomeren melojien pelkän kanoottipaikkamaksun tasolla.