Kirjoittaja Aihe: Uimahallivuoro (plus rannekkeiden tilausohjeet)  (Luettu 28548 kertaa)

Poissa Janne Vehmas

  • Jäsen
  • Viestejä: 97
Uimahallivuoro on LA 17:30 - 19:30 ja SU 8:00 - 10:00 Kalevan uintikeskuksessa (Joukahaisenk. 7).

Uimahalliin päästäksesi tarvitset rannekkeen. Vanhat keltaiset kortit ei ole enää käytössä, vaan jokaisen on ostettava punainen seuraranneke (10 €). Rannekkeet ovat henkilökohtaisia ja niitä ei lunasteta takaisin. Ranneke toimii ainoastaan seuran hallivuorolla em. aikoina. Niitä ei voi käyttää muina aikoina, eikä niihin voi ladata uintimaksuja. Rannekkeella pääsee sisään 30 min ennen vuoron alkua (ja 30 min sen jälkeen), mutta altaaseen saa mennä vasta vuoron alettua. Kaappien lukitus toimii myös samalla rannekkeella.

Ensimmäinen tunti on perinteisesti varattu yleiseen puljaukseen, eskimoharjoitteluun yms. Toinen tunti pelataan kanoottipooloa (joskus molemmat tunnit). Jos altaassa on eskimoharjoittelijoita, poolopalloja pitää käyttää ”maltillisesti”. Pooloa pelatessa kaikilla on kypärät. Kelluntaliivejä pitää käyttää aina. Vuoro on tarkoitettu ainoastaan melontaan, uiminen ei siis ole sallittua. 

Kajakit ja muu kalusto löytyy kellarista. Kellarissa on myös muiden seurojen kalustoa. Älä ota kalustoa muualta kuin Vihurin hyllystä. Jos et tiedä, mikä on Vihurin hylly - kysy! (Esim. valkoiset kuitukajakit, punaiset liivit tai Sandiline ei ole meidän). Kellarissa liikkuessa kannattaa käyttää eri tossuja kuin millä liikutaan allastiloissa (kellarin rappusissa on yleensä kertakäyttötossuja). Kellarin portaat on liukkaat, kannattaa liikkua varovasti ja tarvittaessa auttaa kaveria kajakin kanssa. Varusteet voi tarvittaessa desinfioida kellarissa (tai miesten pesutilojen vieressä olevassa desinfiointi-akvaariossa). Jos tuo halliin omia kajakkeja tai muita varusteita, ne pitää desinfioida. Kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa onko kellarissa tilaa ylimääräisille kajakeille.

Uutena asiana (2021) on kellarissa vihko, johon jokainen kuittaa nimensä vuoron alussa. (Vastaavanlainen kuittausvihko kuin vajallakin). Vihkoon voi myös kirjoittaa huomautuksia, jos havaitsee puutteita kajakeissa.

Ennen seuraavan vuoron alkua (tai sulkemisaikaa) rataköydet pitää laittaa paikoilleen ja vielä kalusto takaisin kellariin (tässä järjestyksessä). LA iltana voinee poolomaalit ja rataköydet jättää paikoilleen, jos SU aamuna on vuoro (varmista asia Vihurin vuorovastaavalta). LA on aina useampikin vuorovastaava paikalla (kun pelataan pooloa), mutta SU kannattaa varmistaa aina nimenhuudosta (kts. linkki alla).

Vuoron päätyttyä kajakit, liivit, aukkopeitteet, melat ja pallot pitää kaikki viedä kellariin omille paikoilleen. Lattialle ei saa jättää mitään. Jos kajakista irtoaa jotain (ruuveja tai muita osia), ne pitää ehdottomasti laittaa talteen hyllyssä olevaan kassiin (jos ei osaa kiinnittää sitä kajakkiin) ja kirjoittaa seinässä olevaan listaan maininta asiasta. Kypärät pitää laittaa hyllyille (niitä EI SAA roikottaa ristikosta eikä remmeistä - ne ei kestä). Lettmannit pitää säilyttää katollaan (painuvat muuten lommolle).

Vuorovastaava katsoo että köydet tulevat paikoilleen, että allastiloihin ei jää mitään ylimääräistä ja että porukka poistuu määräaikaan mennessä.

Mahdollisista peruutuksista tiedotetaan täällä: https://keskustelu.vihuri.info/index.php/topic,1120.0.html
Poikkeavat aukioloajat voi tarkistaa myös uimahallin sivuilta: https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/uimahallit/uintikeskus.html
Vihurin nimenhuuto: https://tampereenvihuri.nimenhuuto.com
« Viimeksi muokattu: 29.08.21 - klo:19:58 kirjoittanut Janne Vehmas »

Poissa Janne Vehmas

  • Jäsen
  • Viestejä: 97
Vs: Rannekkeiden tilausohjeet
« Vastaus #1 : 07.09.15 - klo:10:37 »
Seurarannekkeet pitää tilata etukäteen. Jos haluat rannekkeen, niin lähetä allekirjoittaneelle tilaus. Eli toimi näin:
1. Kirjaudu foorumiin. 
2. Siirry kohtaan "Jäsenet". 
3. Klikkaa allekirjoittaneen nimen kohdalta "Sähköposti" kuvatusta. 
4. Kirjoita viestin aiheeksi "Ranneke" ja viestikenttään oma nimi (etunimi ja sukunimi).

HUOM: nykyään rannekkeet voi tilata myös sähköpostilla koskijaokselta (koskijaos@vihuri.info). (Ja vastaavasti aiheeksi "Ranneke" ja viestikenttään oma nimi).

Voit kirjoittaa viestikenttään tarvittaessa useammankin nimen, jos tarvitset rannekkeen myös perheenjäsenille.

Rannekkeen saa about viikon päästä uimahallin kassalta. Ranneke maksetaan kassalle (10 €). Mikäli ranneketta ei löydy (tai se ei toimi), niin täytä reklamaatiolomake kassalla. (Vihuri ei vastaa rannekkeista, eli kaikki niihin liittyvä palaute reklamaatiolomakkeen kautta).

HUOM: 14.3.2020 lähtien on lauantaisin käytössä vain 25-m allas. Eli hyppyallas ei ole käytettävissä.
« Viimeksi muokattu: 07.03.20 - klo:18:13 kirjoittanut Janne Vehmas »

Poissa Juhani Anttila

  • Jäsen
  • Viestejä: 1
Vs: Uimahallivuoro (plus rannekkeiden tilausohjeet)
« Vastaus #2 : 05.02.23 - klo:18:42 »
Aloitusviestissä sanotaan:

Lainaus
Rannekkeella pääsee sisään 30 min ennen vuoron alkua (ja 30 min sen jälkeen), mutta altaaseen saa mennä vasta vuoron alettua.

Tarkistin tänään (5.2.2023) henkilökunnalta, ja nyt se menee näin:
  • Portista pääsee sisään klo 7:45-9:15.
  • Vuoron jälkeen on poistuttava, tai maksettava erikseen uimisesta.