Melonta > Koskimelonta

Seuran koskarit ja omatoimiretket

(1/1)

Markku Jenu:

Seuran koskareita käyttöehtoja omatoimisilla koskimelontareissuilla on muutettu. Nyt koskareita saa viedä kahdeksi (2) vuorokaudeksi ilman kalustovuokraa reissuun. Ns. kotikoskirajoitus on poistunut, melontapaikkaa ei ole rajattu.

Nyt siis esim. viikonloppusta Neitikoskella ei tarvitse maksaa vuokraa.

Käyttö seuran yhteisillä (kalenterissa olevat) reissuilla on edelleen ilmaista.

Tapio Tyllilä:
Lupasin Markulle, että pistän tänne hehkutusviestin siitä kuinka tämä seikka kannattaisi huomioida, joten nyt myös teen. Ei sinänsä etteikö asiaa kannattaisi hehkuttaa muutenkin. Onhan tämä nimittäin aikamoinen harppaus eteenpäin koskareiden käyttömahdollisuuksien suhteen.

Missä seuran koskareita sitten voi käyttää? Tietenkin suurin apu niistä on seuran jäsenille, joilla ei vielä ole omaa koskaria, mutta myös sellaisen jo omaavat voivat käyttää tätä kalustoa myös.
 
Vaikka oma koskari löytyisikin, niin se ei välttämättä sovellu kaikkeen koskimelontaan. Nyt tähän löytyy pitemmillekin matkoille ratkaisu, missä siitä kaluston spesifisyydestä sitten oikeasti onkin hyötyä. Entisen rajauksen mukaisissa kotikoskissa kun kävi lähes peli kuin peli.

Seuralla on niin creekkaukseen, freestyleen kuin perinteisempäänkin koskimelontaan sopivaa kalustoa. Joten ei muuta, kun ottakaa se käyttöönne! Teitä, seuran jäseniä vartenhan se on!

- Tapio Tyllilä

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta