Kirjoittaja Aihe: 3.-5.8.2007 Lisätietoja Hiisi vieköön -melontatapahtumasta  (Luettu 5801 kertaa)

Poissa Ronja Selin

  • Jäsen
  • Viestejä: 10
Tervehdys kaikille!

Minua mietitytti muutama asia Hiisi vieköön -tapahtumaan liittyen, joten soitin järjestäjältä vähän lisätietoja. Tässäpä ne samalla muillekin tiedoksi:

Pe 3.8. Yömelonta
Tästä sanottiin tapahtuman sivuilla, että ei sovellu aloittelijoille, joten halusin tuota tasovaatimusta vähän tarkentaa.
 
Kyse ei ole siitä, että tarvittaisiin vuosien kokemus tai hurja kunto, jotta pääsee mukaan. Kuulemma jos muutamankin pidemmän (20km) retken on tehnyt, niin hyvin pärjää mukana. Keskinopeus kaikilla tapahtuman melonnoilla on noin 4km/h  8) ja juomataukoja pidetään, eli ei ole kilpamelonnasta todellakaan kyse.
 
Järjestäjä suositteli mukaan otsalamppua ja heijastimia/heijastinliiviä. Jos ei löydy otsalamppua, niin sitten joku muu lamppu mukaan.
 
Yömelonta tapahtuu kapealla joella, jossa ei ole suoranaisia koskia, ainoastaan yksi virtapaikka -osuus. Eli helppo reitti.
 
Lauantaimelonta 4.8.
Pääosin myöskin jokea pitkin melotaan, lukuunottamatta yhtä noin 2 km pitkää järvenylitysosuutta. Sään mukaan katsotaan, että tehdäänkö ylitys suoraan selän yli vai rantoja pitkin. Sunnuntain melonnasta en kysellyt sen tarkemmin, mutta jossain sivulauseessa tuli ilmi, että helppo reitti sekin.
 
Yöpyminen
Hän suositteli telttamajoitusta, eli omat telttakamat mukaan. Leppäkosken sisätilamajoituspaikka tulee muuttumaan, joten sikälikin teltta helppo vaihtoehto. Paikan päällä sitten näytetään sallitut telttapaikat.
 
Ilmoittautuminen
...käy kuulemma helpoiten netissä tapahtuman sivujen kautta niin, että jokainen ilmoittaa itse itsensä.
http://www.hehkua.fi/tapahtumat/hiisi_viekoon_melonta/

Eiköhän koota kunnon poppoo ja pistetä hameenhelmat ja housunlahkeet melatansseissa heilumaan  ;)
Ketkä ovat näillä näkymin lähdössä tuonne? Itse ainakin olen sen merkannut kalenteriin, en vain vielä tiedä ehdinkö töiden puolesta sinne jo pe vai vasta la.
« Viimeksi muokattu: 06.08.07 - klo:15:53 kirjoittanut Jarkko Uitti »

Poissa Ronja Selin

  • Jäsen
  • Viestejä: 10
Vs: Lisätietoja Hiisi vieköön -melontatapahtumasta
« Vastaus #1 : 24.07.07 - klo:11:25 »
Vielä pari sanaa ruokailuista ja siirtymisistä.

Järjestäjä arveli, että tarjolla oleva keittolounas maksaa noin 5€. Pullakahvit irtoaa noin 2-2.50 eurolla. Ennakkotilauksesta on mahdollista saada myös loimulohta (muistaakseni lauantaina), sen hinnasta ei ollut puhetta.

Perjantain yömelonnan lähtöpaikasta on sunnuntai-melonnan saapumispaikkaan maanteitse noin 45km. Perjantain parkkipaikka on kuulemma yksityisillä mailla, joten todnäk. jo pe-yönä ainakin osaa kuskeista houkutellaan siirtämään autonsa seuraavaan lähtöpaikkaan. Järjestäjähän sitten kuskaa parkkipaikkojen välillä tarpeen mukaan ihmisiä ja tavaroitakin, kajakkeja lukuunottamatta.

Eipä muuta tällä erää... :)     

Poissa Jarkko Uitti

  • Administrator
  • Jäsen
  • Viestejä: 124
Vs: Lisätietoja Hiisi vieköön -melontatapahtumasta
« Vastaus #2 : 02.08.07 - klo:12:05 »
Vielä lisätietoja:
- järjestäjän mukaan pärjää lasikuitukalustolla: reitillä on yksi kivi, mutta sekin merkattu.
- vajaa sata osallistujaa koko tapahtumassa.
- perjantain tanssit navetan ylisillä: karkea lattia, 10-henkinen orkesteri(?), melontakuteissa saa osallistua
- lauantaina ehkä karaoketanssit, asia oli aamusella vielä avoin
- autot joudutaan siirtämään perjantai-lauantai -yönä melonnan päätteeksi