Kirjoittaja Aihe: Hölkkäkerho Vihuriinkin  (Luettu 7330 kertaa)

kebohm

  • Vieras
Hölkkäkerho Vihuriinkin
« : 24.08.07 - klo:14:15 »
Vihurin melontaa tukevan jaoston (sellaista ei taida olla vielä) toiminta on ollut melko vähäistä. Esimerkiksi Jyväskylän Melanvilauttajat (MeVi) ovat perustamassa hölkkäkerhoa, jossa käydään ainakin lenkillä ja saunassa. Tuollainen olisi mukava Vihurissakin, kun meillä on vajan vieressä todella hyvä lenkkeilyalue.

jukka

  • Vieras
Vs: Hölkkäkerho Vihuriinkin
« Vastaus #1 : 24.08.07 - klo:18:23 »
Maailma on täynnä hyviä ideoita. Karin esittämä on yksi niistä. Sen sijaan toteuttajista ja vetäjistä on usein pulaa. Niin että, tuumasta toimeen vaan Kari ja laita aika ja paikka vaikka tänne foorumille. Osallistuu ken on kiinnostunut. Minä ainakin tulen, jos vaan satun olemaan maisemissa.

Pirkan hölkkä juostaan Valkeakoskelta Tamperelle 7.10.2007 ja mukaan on menossa ainakin mutama vihurilainen. Ennakkoon maksettu osallistuminen on hyvä motivaatio harjoitella ja sen halvemmalla pääset mitä aikaisemmin maksat. Pirkan hölkän osallistumismaksu nousee 1.9.
http://www.pirkankierros.hlu.fi/

Poissa Maarit Tervo

  • Melonnanohjaajat
  • Jäsen
  • *
  • Viestejä: 35
Vs: Hölkkäkerho Vihuriinkin
« Vastaus #2 : 27.08.07 - klo:22:17 »
Jaa jaa...

Vihurissa on oma lenkkiporukka; ollut ainakakin kolme vuotta ellei kauemmin. Osanottajia lenkeillä on ollut vaihtelevasti.  ???

Nyt olisi ehkä aika koettaa saada enemmän porukkaa liikkeelle...Siis... LÄHTÖ VAJALTA TIISTAISIN JA TORSTAISIN KLO 18.30. (valoisaan aikaan)

Luvassa on "rentoo menoo". Kannattaa kysyä Mikko Peeltä tarkempia reittejä paikan päältä.t. Maarit T.jukka

  • Vieras
Vs: Hölkkäkerho Vihuriinkin
« Vastaus #3 : 06.09.07 - klo:18:59 »
Karin kanssa sovittiin yhteinen juoksulenkki perjantaina 7.9 kello 17 alkaen vajalta. Nyt kaikki joukolla mukaan kevyelle iltalenkille.
« Viimeksi muokattu: 07.09.07 - klo:15:25 kirjoittanut Jukka Ruusila »