Kirjoittaja Aihe: Ohjauspisteet  (Luettu 18750 kertaa)

Poissa Jyrki Pikkarainen

  • Melonnanohjaajat
  • Jäsen
  • *
  • Viestejä: 29
Ohjauspisteet
« : 02.09.05 - klo:10:12 »
Vihurin ohjauspisteet - OP

Yksi ohjaus = yksi piste = 5 € arvosta "vihurirahaa".

Alkeiskurssien ja tilausryhmien ohjaamista kannustetaan Vihurin sisäisellä ohjauspistejärjestelmällä, koska näiden kurssien järjestäminen on tärkeä osa seuramme varainhankintastrategiaa.

Näiden ohjausten osalta ohjaaja saa henkilökohtaisia ohjauspisteitä. Ohjauspisteet ovat 5 euron arvoisia alennuksia seuran omissa maksuissa: kanoottivuokrissa, kalustonkäyttömaksuissa tai kanoottipaikassa. Pisteillä ei kuitenkaan voi maksaa varsinaista jäsenmaksua.

Jokainen pitää itse kirjaa ohjauksistaan, merkitsee ne myös talkoovihkoon vajalla ja voi maksujen viestiosioon liittää maininnan esim. KKM 50e - 2 OP = 40e.

Ohjauspisteet alkavat juosta, kun yleinen talkoovelvoite on hoidettu.

Esim. jos ei tee muita talkoita, kuin osallistuu ohjaajana yhdelle alkeiskurssille; kuittaa ensimmäisellä illalla talkoovelvoitteen (17€) ja toisella illalla jo ansaitsee yhden ohjauspisteen.

Toinen esimerkki: osallistuu keväällä jo talkoisiin, niin saa jokaisesta kurssiohjauksesta pisteen ja jo kuudella ohjauksella on tienannut melkein ilmaisen KKM:n.

Seuran retkistä, joissa ei ole osallistumismaksuja, ei näitä OP:tä myönnetä, koska OP raaskitaan myöntää vain siihen toimintaan, josta on seuralle selvää kassavirtaa.
« Viimeksi muokattu: 14.04.08 - klo:22:53 kirjoittanut Jarkko Uitti »