Kirjoittaja Aihe: Retkikalenteri 2012  (Luettu 17105 kertaa)

Poissa Jarkko Uitti

 • Administrator
 • Jäsen
 • Viestejä: 124
Retkikalenteri 2012
« : 10.04.12 - klo:10:49 »
Retkikalenteri 2012

Yleistä
Vihurin retket on tarkoitettu yli 18 -vuotiaille. Alaikäisten osallistumismahdollisuudesta huoltajien mukana voi tiedustella retken ohjaajalta.

Seuran retket ovat aina koulutettujen melonnanohjaajien ja -oppaiden vetämiä. Retken vetäjällä on oikeus valita osallistuva porukka retken luonteen, sekä oman osaamisen, että olosuhteiden mukaan.

Mahdollisista muutoksista yms. ratkaisuista retken aikana päättää viime kädessä retken vastuuohjaaja. Retkelle osallistujan tulee uskaltaa sanoa vetäjälle, jos hänestä tuntuu, että omat voimat loppuvat tai pelottaa liikaa. Vetäjän tietysti tulee huomioida tämä.

Seuran retket ovat kaikki täysin vapaaehtoisvoimin toteutettuja ja myös niiden vetäjät tekevät tätä harrastuksena. Retkillä toimitaan yhteisvastuullisesti ja huolehditaan toinen toisistamme ja itsestämme.

Ilmoittautuminen
Retkille ilmoittaudutaan retken vetäjälle ensisijaisesti sähköpostitse. Yhteystiedot löydät sähköpostitse jaetussa retkikalenterissa, vajan seinällä ja kirjautuneilla käyttäjillä tällä keskustelupalstalla "Sisäinen tiedottaminen" -kohdan alla. Osaan retkistä ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös puhelinnumerosi, sekä mahdollisuutesi oman auton ja/tai kattotelineiden käyttöön.

Retkiluokitus
Käytössämme on retkiluokitus, jonka tarkoituksena on helpottaa omien osallistumismahdollisuuksien määrittelyä. Luokitus on suuntaa antava ja osallistumisesta voi aina keskustella retken vetäjän kanssa. Huomiothan, että joskus muuttuvat tekijät kuten sää, saattavat vaikuttaa retken vaativuuteen ennalta arvaamattomalla tavalla. Viime kädessä vastuu on aina retken osallistujalla.

Helppo:
Melontavauhti 4-5km/h. Päivämatkat 8-20km. Reitti kulkee suojaisia vesistöjä. Sopii heti alkeiskurssin jälkeen.
Keskivaikea:
Melontavauhti 5-6km/h. Päivämatkat 15-30km. Pystyy melomaan ilman maataukoja 15km. Pärjää aallokossa. Hallitsee reskutuksen ilman ohjausta. Kokemusta retkeilystä.
Vaativa:
Melontavauhti 6-8km/h. Päivämatkat 25-40km tai enemmän. Pystyy melomaan ilman maataukoja 20km. Aallokkomelontakokemusta. Hallitsee itsepelastuksen. Aktiivimeloja, kattavaa melontaretkeilykokemusta.

Muutokset retkiin ovat mahdollisia. Seuraa vajan ilmoitustaulua ja foorumia www.vihuri.info/forum. Kalenteriin voidaan lisätä retkiä myös kauden aikana, mikäli innokkaita lähtijöitä/vetäjiä löytyy. Ideoita voi esittää Vihurin retkijaokselle.

Huhtikuu

La 28.4 Noormarkunjoki  Siirretty 23.4.2012
Vauhdikas jokiretki yhdeksän kosken läpi laskien Sauvakoskelta Noormarkun keskustaan. Lähdemme matkaan Vihurin vajalta lauantaiaamuna kello 9:00 ja palaamme vajalle kello 23:00 mennessä. I-luokan koskia, koskien vaikeusaste vaihtelee joen vesimäärästä riippuen, joten aikaisempi koskimelonta-, aallokkomelonta- tai jokiretkeilykokemus välttämätön. Matka 15 km: http://www.reitti.org/melonta_opas_reitti1.shtml.  Suosituksena märkä- / kuivapuku koska veden lämpötila on alhainen.  Kalustona koskikajakit tai polyeteenimuoviset retkikajakit. Ennakkoilmoittautuminen sunnuntaihin 6.5. mennessä. Ei suunnittelupalaveria ennen retkeä. Osallistujat saavat tarvittavat tiedot sähköpostitse.

Retken vetäjä : Pasi Oksman
Retken vaativuustaso : Keskivaikea


Toukokuu

La-su 5-6.5 Erämelonnan SM-kisat Mäntsälä
Osallistuminen omatoimisesti. Katso lisätietoja: www.eramelonta.fi/

La 12.5 Haukkajoki  Siirretty 23.4.2012
Jokiretki keväisellä erämaajoella Helvetinjärven kansallispuiston kupeessa. Lähdemme matkaan Vihurin vajalta lauantaiaamuna kello 9:00 ja palaamme vajalle kello 20:00 mennessä. Päivän aikana melomme Haukkajärveltä Karhukoskelle, noin 7 km. Odotettavissa on kylmää virtaavaa vettä ja pieniä koskia. Kalustona ovat lyhyehköt muoviset jokiretki- tai koskikajakit. Ennakkoilmoittautuminen sunnuntaihin 22.4.mennessä. Ei suunnittelupalaveria ennen retkeä. Osallistujat saavat tarvittavat tiedot sähköpostitse.

Retken vetäjä : Pasi Oksman
Retken vaativuustaso : Helppo

Ke-To 16.-17.5 Pyhäjärvi

Keskiviikkona klo 16 vajalla kajakkien kuormaus ja siirtyminen Hatanpäälle. Illan aikana 15-20km melontamatka Nokialle. Tarvittaessa pidetään 1-2 lyhyttä maataukoa. Majoittuminen saaressa omissa teltoissa. Leiriytymispaikka tarkentuu lähempänä ja siitä riippuen saattaa olla nuotio/sauna-mahdollisuus. Paluumatkaa on 15-25km, jonka aikana pidetään lounastauko. Paluu Hatanpäälle torstaina iltapäivällä. Otsalamppu tai
vastaava huomiovalo mukaan. Varustus kylmän veden mukaan.

Ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse perjantaihin 11.5 mennessä.

Retken vetäjä : Jarkko Uitti
Retken vaativuustaso : Keskivaikea

Pe-Su 25.-27.5 Kajak koskikurssi
Osallistuminen omatoimisesti.

La 26.5 Pukala
Leppoisa päiväretki kirkasvetiselle Pukalajärvelle (Orivesi). Lisätietoja kohteesta: http://www.luontoon.fi/page.asp?Section=1243. Melotaan n. 15 km, välissä reilu evästauko. Taukopaikalla on laavu, jossa voidaan tehdä tulet, mikäli ei ole metsäpalovaroitusta. Aloitetaan kaluston lastaus vajalla kello 9. Ilmoittautumiset Elina Soiniselle viimeistään 20.5 (kesän alkeiskursseilta tulleiden uusien jäsenten suhteen voidaan aikarajasta joustaa). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla mahdollisuutta käyttää omaa autoa/kattotelineitä.

Retken vetäjä : Sari Kiuru ja Elina Soininen
Retken vaativuustaso : Helppo

Kesäkuu

Pe-Su 8.-10.6 Meriretki Bengtskärin majakalle
Vaativa meriretki pohjoismaiden korkeimmalle majakalle. Kajakkien pakkaus perjantaina 8.6 klo 15 vajalla ja lähtö Kasnäsiin. Iltahämärissä melotaan parin tunnin matka yöpymään Hiittisten saaristoon. Sään salliessa lauantaina tai sunnuntaina vieraillaan saariston ulkolaidalla sijaitsevalla Bengtskärin majakalla. Sunnuntaina palataan illan aikana Tampereelle. Retki sisältää avomerimelontaa ja mahdollisesti yömelontaa. Lisätietoja kohteesta: http://www.bengtskar.fi/

Retken ajankohdasta johtuen merivesi on vielä kylmää (10C), joten varustus sen mukaan: mieluiten kuivapuku. Otsalamppu tai vastaava huomiovalo mukaan.

Retkipalaveri pidetään keskiviikkona 30.5 klo 17 vajalla. Ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse retkipalaveriin mennessä. Viimeinen päätös retkelle lähdöstä tehdään muutamaa päivää ennen retkeä tuuliennusteiden perusteella.

Retken vetäjä : Jarkko Uitti
Retken vaativuustaso : Vaativa

To 14.6 Haukisaaren saunamelonta
Kokoontuminen vajalla kello 17. Melotaan seuran saareen, jossa syödään, grillataan ja saunotaan. Omat eväät mukaan! Paluu iltamyöhään. Retki sopii myös aloittelijoille, matkaa kertyy yhteensä 16 kilometriä.
Ei ennakkoilmoittautumista.

Retken vetäjä : Hanna Alanen
Retken vaativuustaso : Helppo

La-Pe 9-15.6 Suomi meloo Petäjävesi - Laukaa
Osallistuminen omatoimisesti. www.suomimeloo.fi

La 16.6 Lempäälä - Tampere Retki täynnä, retki siirretty 2.6
Matka 42 km. Perinteinen Pyhäjärven päiväretki mukavaan retkimelontatahtiin. Kokoonnutaan sunnuntaina 3.6 klo 8:00 vajalla, josta kaluston siirto Lempäälään. Perillä Tampereella Takon soutajien rannassa alkuillasta. Matkan aikana ruokataukoja (omat eväät mukaan). Retki on hyvä melontakunnon testi kesän pidempiä järviretkiä sekä meriretkiä varten. Kuljetusjärjestelyjä varten ennakkoilmoittautuminen ja tiedustelut 28.5. mennessä Retken vetäjä Maarit Tervo (tiedustelut puh.).

Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : Keskivaikea

Su 17.6 Lempäälä - Tampere Retki täynnä, retki lisätty 2.6
Matka 42 km. Perinteinen Pyhäjärven päiväretki mukavaan retkimelontatahtiin. Kokoonnutaan sunnuntaina 3.6 klo 8:00 vajalla, josta kaluston siirto Lempäälään. Perillä Tampereella Takon soutajien rannassa alkuillasta. Matkan aikana ruokataukoja (omat eväät mukaan). Retki on hyvä melontakunnon testi kesän pidempiä järviretkiä sekä meriretkiä varten. Kuljetusjärjestelyjä varten ennakkoilmoittautuminen ja tiedustelut 28.5. mennessä Retken vetäjä Maarit Tervo (tiedustelut puh.).

Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : Keskivaikea

To-Su 21.-24.6 Juhannusretki lähivesillä
Mukaan tarvitset myös eväät; varavaatteet ja hyvää mieltä. Lähtö vajalta klo 16.30. Paluu yömyöhään. Kelivaraus! Kuljetusjärjestelyjä varten ennakkoilmoittautuminen viimeistään 14.6 mennessä. Retken vetäjät Maarit Tervo ja Anna-Mari Hannula (tiedustelut puh.).

Retken vetäjä : Maarit Tervo, Anna-Mari Hannula
Retken vaativuustaso : Helppo

Heinäkuu

Su 1.7 Gullö Runt tapahtuma lisätty 24.6
Tammisaaressa järjestetään 1.7. perinteikäs melontatapahtuma Gullö Runt, jossa melotaan 20km mittainen matka kauniissa saaristomaisemissa. Kyseinen tapahtuma melotaan tänä vuonna jo 35. kerran. Kaikenikäiset ja -tasoiset melojat ovat tervetulleita; tapahtumassa on erikseen retkisarja, jossa kalusto on vapaa, ja kahvitauollekin löytyy paikka. Gullö Runt on samalla myös kansallisen maratonmelonta.net-cupin osakilpailu, eli kilpailuhenkisemmillekin löytyy oma sarja, jossa saa laittaa itsensä likoon muita kilpailijoita ja/tai kelloa vastaan.

Osallistuminen omatoimisesti. http://wagen.idrott.fi/gullo_runt/fi/

Ma–Pe 2-7.7 Iijokisoutu
Osallistuminen omatoimisesti. www.iijokisoutu.net

To 5.7 Saunamelonta Haukisaari
Kokoontuminen vajalla kello 17. Melotaan seuran saareen, jossa syödään, grillataan ja saunotaan. Omat eväät mukaan! Paluu iltamyöhään. Retki sopii myös aloittelijoille, matkaa kertyy yhteensä 16 kilometriä. Ei ennakkoilmoittautumista.
   
Retken vetäjä : Anna-Mari Hannula
Retken vaativuustaso : Helppo
   
La-Su 7.-8.7. Koskikurssi 1, Vaja / Vajan ranta / Murole
Kurssi alkaa lauantaina klo 12 vajalla. Aluksi sisätiloissa teoriaa koskimelonnasta ja varusteista. Tämän jälkeen jatketaan rannassa tuntuman ottamisella koskimelontakalustoon, koskimelontatekniikan harjoituksilla sekä pelastusharjoituksilla. Lauantain kesto noin klo 17 asti.

Sunnuntaina lähdemme vajalta klo 10 harjoittelemaan kotikoski Muroleelle, Ruovedelle, jossa harjoittelemme virtaavassa vedessä melomista ja koskimelonnan perustekniikoita. Paluu noin 17. Välissä ruokailu- ja lepotauko. Mahdollisuus käyttää läheisen kanavagrillin palveluita. Ilmoittautuminen 1.7. mennessä. Tämän suorittaminen tai vastaavat tietotaidot ovat Koskimelontakurssi/-retki 2:en osallistumisen vaatimuksena.
   
Vetäjä: Riku Heikkilä
Vaativuustaso : Helppo
   
Su 8.7 Saikkalanjoki
Helppo jokireitti; Saikkalanjoki on noin 6 km mittainen rauhallisesti virtaava joenuoma Mätikön ja Tupurlanjärven välillä. Luvassa upeita maisemia. Melonnan kokonaismääräksi tulee noin 20 km. Kokoontuminen vajalla klo 9.00, paluu takaisin n 17.00. Sopii myös vähemmän melonneille ja juuri kurssin käynneille. Evästauko Otamussillalla, jossa on kahvila ja laavu. Kelivaraus! Kuljetusjärjestelyjä varten ennakkoilmoittautuminen viimeistään 4.7 mennessä.

Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : Helppo


Ma-Pe 9.-13.7. Saaristomeren kansallispuisto Retki lisätty 19.6
Retki Saaristomeren kansallispuistoon toteutetaan maanantaina 9 - perjantaina 13. päivä heinäkuuta 2012. Luvassa on mukavaa retkeilyä upeissa maisemissa. Kokoontuminen vajalla maanantaina klo 10.00, paluu perjantaina arviolta klo 19.00. Päivittäiset melontamatkat ovat 25-30 km, ensimmäinen ja viimeinen päivä lyhyemmät. Vesille lähdemme Luontokeskus Sinisimpukan luota Kasnäsistä. Kukin huolehtii itse omista ruokailuistaan ja majoitteistaan. Osallistujan on pystyttävä melomaan kohtuullisessa allokossa. Retkisuunnittelupalaveri tiistaina 26.6 klo 16-17.00 vajalla.

Retken vetäjä : Hanna Alanen
Retken vaativuustaso : keskivaikea
   
La-Ma 14.-16.7. Itäinen Saaristomeren kansallispuisto Retki täynnä
Melomme kansallispuiston (www.luontoon.fi/saaristomeri) vesillä,
reitti alustavasti:
Kasnäs-Sandön-Högland-Helsingholmen-Högsåra(Farmors Café)-Kasnäs.
Päivämatkat 10-25 km. Osallistujan on pystyttävä melomaan
kohtuullisessa aallokossa, ylitykset max. 10 km. Jokainen huolehtii
itse ruokailustaan ja majoitteesta. Ilmoittautumiset 1.7. mennessä.
Osallistujamäärä 10 hlöä. Suunnittelupalaveri 9.7.

Retken vetäjä : Markku Jenu
Retken vaativuustaso : keskivaikea

La-Su 21.-22.7 Suvisaaristo - Porkkalanniemi Retki täynnä
Lähtö lauantaiaamuna kohti Espoon suvisaaristoa, josta melotaan lauantaina Merimelojien retkisaareen Skorvöhön. Paluu sunnuntaina eri reittiä takaisin Espoon Eskimoiden vajalle. Kokonaismatka noin 60 km.
   
Retken vetäjä : Seppo Paavola ja Antti Härkönen
Retken vaativuustaso : Keskivaikea

Ke-Su 25.-29.7 Näsijärven kierros
Kotiseuturetki Näsijärvellä. Lähtö Vihurin vajalta keskiviikkona klo 14:00, melomme viidessä päivässä Näsijärven pohjoispäähän Muroleeseen ja takaisin Vihurin vajalle. Päivämatkat 20-28 km, yhteensä n. 120 km. Paluu sunnuntaina klo 20:00 mennessä. Yövymme maastossa teltoissa joten omat majoitteet, sään mukaiset varusteet ja ruuanlaittovälineet mukaan. Ennakkoilmoittautuminen keskiviikkoon 18.7. mennessä. Suunnittelupalaveri Vihurin vajalla maanantaina 23.7. klo 18:00.

Retken vetäjä : Pasi Oksman
Retken vaativuustaso : Keskivaikea

La 28.7 Pirkan soutu
Osallistuminen omatoimisesti. www.pirkankierros.fi


Elokuu

Pe-La 3.-4.8. Tahkon soutu/melonta
Osallistuminen omatoimisesti.

Pe-Su 3.-5.8. Koskikurssi 2 + retki, Kymijoki
Kohteena Etelä-Suomen koskimelonnan Mekka, Kymijoki. Lähtö Vajalta perjantai-iltapäivästä, paluu vajalle sunnuntai-iltana. Majoitus pyritään järjestämään sisätiloissa lattiamajoituksena.
Lauantaina koskimelontakoulutusta Kymijoen koskissa. Sunnuntai on retkipäivä, kohteena Kymijoki sopivalta etäisyydeltä Kotkaan.
Kalustona seuran koskikajakit ja tarvittaessa vuokrataan lisäkalustoa.
Osallistumisvaatimuksena Koskikurssi 1 tai vastaavat tietotaidot. Ilmoittautuminen 27.7. mennessä.
   
Vetäjä: Riku Heikkilä
Vaativuustaso : Keskivaikea

Ke 15.8 Saunamelonta Haukisaari Ajankohta vaihtunut To 9.8 -> Ke 15.8
Kokoontuminen vajalla kello 17. Melotaan seuran saareen, jossa syödään, grillataan ja saunotaan. Omat eväät mukaan! Paluu iltamyöhään. Retki sopii myös aloittelijoille, matkaa kertyy yhteensä 16 kilometriä. Ei ennakkoilmoittautumista.
   
Retken vetäjä : Antti Härkönen
Retken vaativuustaso : Helppo

Pe-su 17-19.8 HSKG 2012
Osallistuminen omatoimisesti. www.nilfinland.fi/fi/hskg

Pe-su 24-26.8 Venetsialaiset
Ohjelma ja aikataulut:
Pe 24.8.
klo 16 – 17 Vajalla melontatarvikkeiden esittely HIT, melonnan perustarvikkeet löytyvät yllättävän läheltä. Tule katsomaan mitä lähiyrittäjä tarjoaa.

klo 17 - 19 Vajalla kanoottimelonnan perusteet (HIT:n kalustolla ja ohjaajilla), mukaan mahtuu 12 henkilöä, ilmoittautumiset 20.8 mennessä Maarit Tervo. Hinta Vihurin aktiiviohjaajat 0€, muut Vihurilaiset 10€, ei-Vihurilaiset 30€

19.00 - ELOKUINEN LYHYTMELONTA PAPPILANJOELLA Kokoontuminen vajalla klo 19.00, lähtö Hämeenkyrön suuntaan. Ota mukaan vaihto/lisävaatteet, kevyttä syötävää, jotain juotavaa ja oman mielen mukaan lyhty/taskulamppu. Paluu pimeällä. Sopii myös perheen nuoremmille. Ilmoittautumiset 20.8. mennessä.

La 25.8
klo 10 - 12.30 Keskusta-Viikinsaari/Rustholli (kohde kelien mukaan) Pieni retki, joka sopii perheen pienimille. Kokoontuminen vajalla 9.30. Mukaan juotavaa, evästä sekä kahvi- ja jätskirahaa, siltä varalta, että kelit suosivat. Ilmoittautumiset 20.8 mennessä.

klo 13 - 16 Vajalla Eräkettu: melontavarusteiden esittelyä, kajakkien koemelontaa, melojen testausta. Kun tarvitset enemmän kuin perustarvikkeita melontaan, niin lähin liike löytyy Nokian Siurosta.

klo 13 - 16 Vajalla, Liukukuppausta Miinan savusaunan tyyliin, varaa aika 15min/15€; myös 30min/30€ mahdollista. Jos melonnan jälkeen tuntuu, että niskat ja hartianseutu ovat jumissa, niin nyt kannattaa kokeilla liukukuppauksen rentouttavaa vaikutusta. Liukukuppaus on veretöntä kuppausta. Ilmoittautumiset 22.8 mennessä.

klo 16 - 18 Kajakkien korjauksesta; miten lasikuitupaikkausta tehdään, gelcoatin käyttö, kajakin pinnan siistiminen, kansiköydet

klo 20- n 23 Venetsialaismelonta keskustaan, kokoontuminen vajalla 19.00. Lähdemme heti, kun traileri on pakattu kohti Pyhäjärveä. Melomme Ratinan suvantoon paraatipaikalle katsomaan esityksiä. Kts http://www.facebook.com/TampereenVenetsialaiset Ota mukaan syötävää, juotavaa, rahaa (jos tulee mahdollisuus rantautua), vaihtovaatteet tietenkin. Suotavaa olisi myös ottaa NAAMIO mukaan!! Ilmoittautumiset 20.8 mennessä Maarit Tervo

Su 26.8
klo 10 - 12 Kangasalla SM-kisat, naisten K4 1000m VIHURIN NUORET NAISET KISAAVAT SUHT TUOREELLA NELIKÖLLÄ. Innokkaat lähtijät voivat sopia yhteiskyydeistä Vihurin keskustelupalstalla tai FB:n sivuilla.

klo 13.00- Paarlahti, "Suomen ainoa vuono" sijaitsee lyhyen ajomatkan (25 km) päässä vajalta. Paarlahti on noin 10 km pitkä; kapea vuonomainen lahti. Kello 14.00 kokoonnumme vajalle, kun kajakit on pakattu traileriin, lähdemme autoilla kohti Kämmenniemeä. Melontamatkaa Paarlahdessa kertyy noin 20 km ja melontavauhti sopii myös vähemmän meloneille. Retki on tarkoitettu myös hiljattain liittyneille jäsenille tai vähemmän meloneille. Mukaasi tarvitset eväät, varavaatteet ja reipasta mieltä. Vajalle palataan noin kello 21. Ilmoittautumiset 20.8 mennessä.
   
Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : Helppo

Pe 31.8 Kuutamomelonta Retki täynnä
Nautitaan kuutamosta meloen, joko Näsijärvellä tai tuulisen kelin sattuessa lähivesillä. Sopii myös melonnan tänä kesänä aloittaneille. Tuulen ja varasuunnitelman vuoksi ilmoittautuminen 27.8.mennessä.
   
Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : Helppo
   
Syyskuu

La-Su 8.-9.9. Turbomelonta
Perinteinen Vihurin megaturbo melotaan tänä vuonna Tampereelta Pyhäjärven ja Vanajaveden kautta Hämeenlinnaan. Kokoontuminen vajalla lauantaina klo 07:00 kaluston siirtoa varten ja lähtö Hatanpäältä Takon soutajien rannasta klo 08:00. Lauantaina melotaan Tampereelta Toijalaan n. 60 km ja sunnuntaina jatketaan Toijalasta Hämeenlinnaan n. 40 km. Ennakkoilmoittautuminen sunnuntaihin 26.8. mennessä. Ei suunnittelupalaveria ennen retkeä. Osallistujat saavat tarvittavat tiedot sähköpostitse.

Retken vetäjä : Pasi Oksman
Retken vaativuustaso : Vaativa

La-Su 8.-9.9. Kukkia
Leppoisa melontaretki Kukkialle (http://www.kukkialle.fi/reiteista/).
Lauantaiaamuna kokoontuminen vajalla kello 8.30 ja palaamme vajalle
sunnuntaina noin kello 20.00. Päivämatkat noin 20-25 km. Jokainen
osallistuja huolehtii itse ruokailuistaan ja majoitteistaan.
Ennakkoilmoittautuminen maanantaihin 27.8. mennessä.
Suunnittelupalaveri ennen retkeä 5.9. klo 18.00 vajalla.

Sopii alkeiskurssin kesällä käyneille. Osallistujien määrä enintään 10 hlöä.

Retken vetäjä : Sari Kiuru ja Annamari Hannula
Retken vaativuustaso : helppo

La 8.9. Rakettimelonta
Rakettimelonta lauantaina 8.9. klo 20.00-22.00 Kokontuminen vajalla 19.30; lähdetään kohti Mustaalahtea katsomaan Särkänniemen päättäjäisiä. Mukaan mahtuu rajattu määrä; ole nopea.

Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : helppo

La 15.9. Saarikylien kierto, Kangasala Retki täynnä
Lähtö vajalta klo 12.00. Melonta-aika noin 3 tuntia. Retki sopii myös vähemmän meloneille. Eväät, vaihtovaatteet ja reipas mieli mukaan.
Ilmoittautumiset 1.9. mennessä. Tarvittaessa voi kysellä lisätietoja puhelimitse.

Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : helppo


« Viimeksi muokattu: 07.04.13 - klo:18:06 kirjoittanut Antti Härkönen »

Poissa Jarkko Uitti

 • Administrator
 • Jäsen
 • Viestejä: 124
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #1 : 04.05.12 - klo:15:07 »
Muutoksia:
23.4.2012: Huhti-toukokuun jokiretkien paikat ja päivämäärät vaihdettu päittäin.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #2 : 28.05.12 - klo:22:16 »
28.5. Päivitetty retkikalenteria täynnä olevien retkien osalta.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #3 : 02.06.12 - klo:19:54 »
Lempäälä - Tampere retki on siirretty huonon kelin vuoksi sunnuntailta 3.6 lauantaille 16.6. Lisäksi retken suuren kiinnostuksen vuoksi myös sunnuntaina 17.6 melotaan sama retki toistamiseen. Eli su 17.6 lisätty uusi retki Lempäälä - Tampere.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #4 : 19.06.12 - klo:17:22 »
Retkikalenteriin lisätty Saaristomeren meriretki Ma-Pe 9.-13.7. Vetäjänä Hanna Alanen.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #5 : 24.06.12 - klo:23:29 »
Su 1.7 Gullö Runt melontatapahtuma lisätty.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #6 : 02.08.12 - klo:15:16 »
Kukkian retki (8.-9.9) täynnä

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #7 : 03.08.12 - klo:11:30 »
Elokuun Haukisaaren saunamelonnan ajankohta muuttunut torstailta 9.8 keskiviikoksi 15.8 ! Retkikalenteri päivitetty.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #8 : 13.08.12 - klo:22:44 »
Pe-su 24.-26.8 Venetsialaiset-tapahtuman kuvaus päivitetty retkikalenteriin

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #9 : 14.08.12 - klo:21:58 »
Kuutamomelonta ja Saarikylien retki täynnä.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #10 : 31.08.12 - klo:11:24 »
Uusi retki, rakettimelonta (la 8.9), lisätty retkikalenteriin !

Syyskuun toisena viikonloppuna on varaa valita itselle sopiva retki.

Tarjolla pitkä ja vaativa Turbomelonta Tampereelta Hämeenlinnaan, yhden yön yli kestävä helppo retki Kukkialle sekä helppo parin tunnin iltaretki Näsijärvelle katsomaan Särkänniemen päättäjäisten ilotulitusta.

Poissa Pasi Oksman

 • Melonnanohjaajat
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #11 : 06.09.12 - klo:09:09 »

Turbomelonta 8.-9.9. peruttu.

Poissa Antti Härkönen

 • Moderator
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
Vs: Retkikalenteri 2012
« Vastaus #12 : 28.09.12 - klo:11:26 »
Pe-Su 12.-14.10. Ruskaretki Ruovedelle

Perjantaina 12.10 KOKOONTUMINEN vajalla klo 16.30. Majoittautuminen tapahtuu Ruoveden Kanoottipurjehtijoiden Pihlapirtillä. Olosuhteiden mukaan voidaan illalla tehdä parin tunnin iltalenkki, jolloin harjoitellaan pimeässä melontaa. Lauantaina tehdään päiväretki lähivesille suojaisissa olosuhteissa. Paluumatkalle lähdetään sunnuntaina viimeistään klo 14.00. Mukaan tarvitset olosuhteisiin sopivan vaatetuksen, varavaatetusta, taskulampun tai muun valon, kompassin sekä kartan (esim. retkikartta.fi voi käydä tulostamassa), syötävää ja juotavaa, saunatarvikkeet, yöpymistä varten makuupussi tai peite. Ilmoittautuminen 5.10 mennessä.

Retken vetäjä : Maarit Tervo
Retken vaativuustaso : helppo