Kirjoittaja Aihe: Gullö Runt 2012 - kiinnostuneita osallistujia?  (Luettu 4978 kertaa)

Poissa Netta Malinen

  • Jäsen
  • Viestejä: 4
Kaikille innokkaille ja uusia kokemuksia haluaville melojille tärkeää tietoa!

Tammisaaressa järjestetään 1.7. perinteikäs melontatapahtuma Gullö Runt, jossa melotaan 20km mittainen matka kauniissa saaristomaisemissa. Kyseinen tapahtuma melotaan tänä vuonna jo 35. kerran. Kaikenikäiset ja -tasoiset melojat ovat tervetulleita; tapahtumassa on erikseen retkisarja, jossa kalusto on vapaa, ja kahvitauollekin löytyy paikka. Gullö Runt on samalla myös kansallisen maratonmelonta.net-cupin osakilpailu, eli kilpailuhenkisemmillekin löytyy oma sarja, jossa saa laittaa itsensä likoon muita kilpailijoita ja/tai kelloa vastaan.

http://wagen.idrott.fi/gullo_runt/fi/

Linkin takaa löytyy lisätietoa tapahtumasta, mm. kuvia aiempien vuosien tapahtumista, reittikartta, tietoa palkinnoista ja ajo-ohjeet. Itse olen lähdössä kyseiseen tapahtumaan kilpasarjaan edustamaan Tampereen Vihuria, ja kokoaisin mielelläni isompaakin joukkuetta mukaan, jos halukkuutta löytyy. Viime kesänä osallistuin Gullö Runtille ensimmäisen kerran, ja ihastuin reittiin siinä määrin, että voin suositella tapahtumaa kaikille. Otan myös mielelläni vastaan ilmoittautumisia, seuralla on ollut tapana maksaa osallistumismaksut sekä kilometrikorvaukset. Tätä viestiä saa laittaa myös eteenpäin :) Kerätään kokoon ryhmä vihurilaisia ja laitetaan melat liikkeelle! 

Ilmoittautumiset esim. kommenttina tähän tai facebook-viestinä. Halutessaan voi myös käyttää puhelinta, numeroni on 044 0232792.