Kirjoittaja Aihe: Kuntokajakki/kuntomelonta  (Luettu 5203 kertaa)

Poissa Harri Tamminen

  • Jäsen
  • Viestejä: 2
Kuntokajakki/kuntomelonta
« : 24.06.08 - klo:14:37 »
Seuralle hankittu käyttömaksun maksaneiden jäsenten käyttöön uusi kuntokajakki. Kajakki löytyy vajan peräosasta koskikajakkien viereltä. Bako-merkkinen kajakki on parin melontakerran kokemuksella nopea ja suhteellisen tukeva melottava. Tietenkin retkikajakit ovat huomattavasti vakaampia, mutta kyllä Bakollakin pystyssä pysyy. Kajakki on kevyt siirreltävä kun painoa on vain n. 13kg. Kajakin istuimen ja jalkatuen säädöt ovat nopeasti siirreltävissä itselle sopiviksi. Ohjain on tikku jalkojen välissä, jota käännetään haluttuun suuntaan. Takaosasta löytyy vesitiivis laipio tavaroille.

Suosittelen kokeilemaan tyynellä kelillä tätä uutuutta. Kun kokemusta löytyy, niin pistä viestiä tänne foorumiin miltä kuntokajakki tuntuu retkikalustoon verrattuna. Huomioikaa kuitenkin kajakin kiikkeryys ja melokaa lähellä rantaa. Tähän malliin on hiukan hakalaa kavuta järvellä takaisin, varsinkin jos meloo yksin.

Kesällä tarkoitus järjestää kuntomelonta opastusta joko Kaukajärvellä tai Rauhaniemessä. Siitä myöhemmin lisätietoja täällä foorumissa.

Terveisin Tammisen Harri