Kirjoittaja Aihe: Retkimelojille sähköpostilista  (Luettu 23032 kertaa)

Poissa Pate Blomqvist

  • Jäsen
  • Viestejä: 2
Retkimelojille sähköpostilista
« : 08.06.10 - klo:08:34 »
Tervehdys,

Oli tossa viime sunnuntain Pyhäjärvikeikalla puhetta siitä, että melontaseuran etsimisen ja yleisen tiedottamisen helpottamiseksi olisi varsin kätevää jos sitä varten perustettaisiin oma sähköpostilista.

Kuulemma koskiporukalla tällainen jo löytyy eli ei pitäisi olla kovin suuren väännön takana saada uusi lista pystyyn. :)

Ajatuksia?

- Pate
« Viimeksi muokattu: 21.09.10 - klo:15:29 kirjoittanut Jarkko Uitti »

Poissa Pate Blomqvist

  • Jäsen
  • Viestejä: 2
Vs: Retkimelojille sähköpostilista
« Vastaus #1 : 08.06.10 - klo:18:47 »
Noniin, Hannan pyynnöstä pistin retkijaokselle oman GoogleGroupin pystyyn. Ryhmän tarkoitus on siis toimia Retkijaoksen tiedotuskanavana sekä melontaseuran hakupalveluna myös virallisten retkien ulkopuolella.

Tällä hetkellä listalle kirjoittamiseen tarvitsee liittyä listan jäseneksi, joka tapahtuu osoitteesta http://groups.google.com/group/vihuri-retkijaos. Kun olet päässyt jäseneksi, saat listalle tulevat postit omaan sähköpostiisi, ja voit lähettää muille postia osoitteeseen vihuri-retkijaos@googlegroups.com.

Joudun erikseen käydä hyväksymässä jäsenpyynnöt. Teen tämän mahdollisimman nopeasti, mutta pientä viivettä saattaa esiintyä. Listasta olisi voinyt tehdä myös täysin julkisen, mutta spämmin välttämiseksi ajattelin että parempi jos siellä on edes jonkinlaista suojaa olemassa. Myöhemmin voin myös antaa muille hallintaoikeuden listan jäsenistöön.

Ainiin, ja varastin Vihurin logon häikäilemättömästi nettisivuilta. Jos tämä ei jollekin sovi niin vaihdetaan. :)

Parannusehdotuksia ja politiikkamuutoksia otetaan ilomielin vastaan...

- Pate